دنیای مد و فشنینگ ، استایل های مختلف و متنوعی را در بر می گیرد. در این مقاله از سری مقالات اوکی مگ می خواهیم استایل های معروف متناسب با اندام های مختلف را به شما معرفی کنیم . پس در ادامه همراه اوکی مگ بمانید .
در ابتدا بهتر است بدانید که واژه استایل به معنای سبک ، روش و سلیقه است و فقط در مدل پوشش افراد خلاصه نمی شود بلکه سبک حرف زدن ، حرکات ، فکر کردن و انتخاب افراد هم به نوبه ی خود نوعی استایل و سبک خاص را به ذهن ها متبادر می کند . در واقع همه این اعمال ذاتی به خصوص طرز فکر و بینش فرد نسبت به دنیا ، زیبایی و … می تواند بر ظاهر و نوع لباس پوشیدن او اثرگذار باشد و شخصیت بیرونی و استایل فرد را بسازد .
اگر دقت کرده باشید حتماً تا به حال متوجه شده اید که اکثر افراد در طول زندگی سبک و استایل خاصی را برای پوشش خود می پسندند و برخی دیگر هم دو یا چند نوع شکل و استایل را برای لباس پوشیدن ، متناسب با مکان موردنظرشان انتخاب می کنند . گروه دیگری هم هستند که به هیچ وجه قائل به یک یا چند نوع استایل نیستند و به انواع استایل ها رغبت نشان می دهند و همه آن ها را امتحان می کنند.
مشهورترین استایل های زنانه و مردانه در دنیای مد و فشن
در ادامه مقاله انواع استایل های مردانه و زنانه را برای شما معرفی می کنیم تا شما از این پس به راحتی بتوانید سبک و استایل تان را تشخیص داده و یا حتی در صورت علاقه ، از سبک های دیگری هم استفاده کنید .
استایل و سبک های کلاسیک
سبک کلاسیک(Cassic)
این سبک یکی از مشهورترین ها در دنیای مد و فشنینگ به شمار می آید . این سبک به هیچ عنوان محدود به زمان و مکان نیست و در هر موقعیتی شیک و شکیل به نظر می رسد و قابل ترکیب با دیگر سبک هاست . بیشتر افرادی که از اعتماد به نفس بالا و شخصیت محافظه کار برخوردارند ، لباس های رسمی و کلاسیک می پوشند .
وینتیج (Vintage)
این سبک در سال ۱۹۹۰ توسط طراحان لباس رونمایی شد که لباس هایی ساده و در عین حال گیرا و الهام گرفته از لباس های دهه 1930محسوب می شدند . این مدل سبک های قدیمی در صورت ترکیب با زیور آلات درشت نمای زیباتری پیدا می کنند .
بازسازی یا رترو (Retro)
هدف از این سبک ایجاد و یادآوری ویژگی های نوستالوژی گذشته در لباس های سبک مدرن بود که در حدود سال های 1970 تا 1980 پا به عرصه مد و فشنینگ گذاشت .

استایل و سبک های مدرن
مدرن (Modern)
استایل مدرن یکی از جدیدترین ها در دنیای مد و فشنینگ به شمار می آید که در مدت زمانی کوتاه محبوبیت بسیاری را پیدا می کند . ویزگی بارز این سبک استفاده از پالت رنگی محدود می باشد .
ترندی (Trandy)
ترند در اصل به معنای روند و گرایش است که در دنیای مد و فشن به آخرین و جدیدترین سبک مدل لباس اطلاق می شود که اکثریت افراد مدگرا به آن گرایش پیدا می کنند و در واقع همان مد روز است . این سبک به صورت مداوم و حتی با تغییر فصول به روز می شود .
خیابانی (Street)
ایتالیا در قرن بیستم اولین کشوری بود که به خواستگاه این سبک شهرت یافت. علاقه فردی مهم ترین اصل این سبک را تشکیل می دهد و طرفداران این سبک مقلد سلبریتی ها ، خوانندگان و آیدل های مورد نظر خودشون هستند . هم چنین این سبک از استایل ترندی و مدرن به شدت متأثر است . جالب اینجاست که طراحان اصلی استایل خیابانی همان طرفداران این سبک هستند و طراحان لباس در این استایل هیچ نقشی ندارند .
ماکسیمال(Maximal)
این نوع استایل همانطور که از نامش پیداست ، استایلی پر زرق و برق ، شاد و سرشار از رنگ های متنوع می باشد که به صورت لباس های چند لایه یا به همراه اکسسوری های فانتزی استفاده می شود .
ویمسیکال (Wimsical)
لباس های طرح نقطه دار ، گل گلی و توپی در این استایل قرار می گیرند و بیشتر رنگ های شاد و متنوع را در بر می گیرد . البته به دلیل ویژگی هایی که گفتیم نمی توان این سبک را صرفاً به جنسیت خاصی نسبت داد و این استایل نیز مانند سایرین هم برای زنانه و هم مردانه به کار می رود .
کژوال (Kasual)
این استایل برای افرادی مناسب است که می خواهند در عین سادگی بسیار شیک هم به نظر بیایند و سلیقه و انتخاب واقعی خود را در لباس پوشیدن نشان دهند . ویژگی های بارز آن راحتی ، سبکی و مناسب برای مکان ها و موقعیت های مختلف می باشد . اصول اولیه کژوال را لباس هایی همچون شلوار جین، هودی، ژاکت و تی شرت و… تشکیل می دهند .

استایل و سبک های خاص و متفاوت
مینیمال (Minimal)
پایه و اساس این سبک بر سادگی بنا شده است و اقشار مختلفی از زنان و مردان را جذب خود کرده است . در این استایل رنگ های متنوعی را نمی پوشند و بیشتر از رنگ های خنثی همچون خاکستری ، سفید ، مشکی و طوسی استفاده می کنند. به زیورآلات علاقه ای نشان نمی دهند یا از انواع ظریف اش استفاده می کنند .خواستگاه این استایل از دانش آموزان خانواده های ثروتمندی سرچشمه می گیرد که از کفش های بدون پاشنه قرمز ، سفید ، سورمه ای و یشمی در مدرسه استفاده می کردند .
رسمی (Formal)
استایل رسمی همان لباس های رسمی و پوشیده ای هستند که برای مجالس مهمی همچون مراسم عروسی ، معارفه ، مصاحبه ، دفاع پایان نامه و… کاربرد دارند . اینگونه لباس پوشیدن علاوه بر سادگی و زیبایی ، متانت و وقار را هم به ذهن بینندگان القاء می کند . هم چنین برخلاف استایل مینیمال ، رنگ های مخلوط بدون محدودیت در طیف رنگ در آن به کار می رود .
ورزشی (Sport)
همانطور که جنس و کیفیت لباس برای ورزشکاران از اهمیت بالایی برخوردار است ، استایل ورزشی نیز از این اهمیت بی نصیب نیست . ویژگی بارز این سبک ، راحتی فوق العاده آن به همراه حس جذابیت و محبوبیت است .
دنیای مد و فشنینگ انواع استایل های زنانه و مردانه دیگری را هم در بر می گیرد که ما در ادامه تنها به آن ها اشاره می کنیم :
هنری (Artisty) و تام بوی (Tomboy) :
بیشتر مناسب دخترانی است که لباس های پسرانه را به دخترانه ترجیح می دهند .
اگزوتیک (Exotic) :
بدون محدودیت در رنگ و طرح که بیشتر شامل چیزهای عجیب و غیرطبیعی است.
الگانت (Elegant) :
استایلی ظریف اما لوکس محسوب می شود .
کاری (business style) :
یونیفرمی برای افراد شاغل در عناوین شغلی خاص می باشد . مانند مهمانداران هتل یا هواپیما و…
پر جنب وجوش (Vibrant) :
رنگ های شاد و پاستیلی به صورت نامتقارن و جلب توجه کننده از ویژگی های بارز این سبک است .
در این مقاله از مجله اوکی مد سعی کردیم مهم ترین استایل های دنیای مد و فشنینگ را به شما مخاطبان عزیز معرفی کنیم تا از این پس راحت تر بتوانید انواع لباس ها را مطابق نظر و سلیقه خود خریداری و استفاده کنید